Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За час дії карантинних заходів судові охоронці не допустили до установ судової влади 4,5 тис. відвідувачів з ознаками ГРВІ та підвищеною температурою

16 березня 2021, 13:27

Співробітники Служби судової охорони в умовах дії карантинних обмежень продовжують нести службу з охорони установ судової влади і вживають необхідних заходів для протидії поширенню Covid-19 у судових установах.  

З початку введення карантинних заходів судові охоронці у 490 судах, органах та установах системи правосуддя, що перебувають під охороною Служби, проводять температурний скринінг їх працівникам, учасникам судових процесів і відвідувачам.

За рік дії карантинних заходів та обмежень співробітники Служби перевірили майже 5,2 млн осіб, зокрема, 4 509 громадянам було відмовлено в допуску до судів у зв’язку з підвищеною температурою тіла та наявними ознаками респіраторних захворювань, їм запропоновано було звернутися до лікарів.

Найбільше відвідувачів з ознаками ГРВІ не допущено до судових установ міста Києва, Київської, Львівської, Луганської та Харківської областей.

Співробітники Служби судової охорони звертаються до громадян із проханням дотримуватися заходів протидії поширенню Covid-19 і відвідувати судові установи в разі потреби та лише в засобах індивідуального захисту.

Служба судової охорони