Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Трускавецькому міському суді Львівської області продовжується виставка дитячих малюнків «Новорічна Феміда»

16 січня 2018, 12:36

        У Трускавецькому міському суді Львівської області продовжується виставка дитячих малюнків на тему: «Новорічна Феміда»,  що проводиться за ініціативою судді-спікера Тетяни Василюк, а також активного сприяння голови суду Грицьківа Віталія Теофільовича, керівника апарату Віталія Корчинського, заступника керівника апарату Ірини Лесович, старшого секретаря суду Ольги Шумеляк та помічника судді Ірини Луцької .

        Такий захід проводився з метою сприяти формуванню правової культури та популяризації інституту судової влади серед молоді, виховання почуття важливості прав дитини, сприяння самореалізації та творчому розвитку дітей.

        Яскраві роботи юних митців розміщенні на головному стенді у приміщенні Трускавецького міського суду за адресою: м.Трускавець, вул.І.Мазепи,21/1.

        Виставка робіт викликала захоплення  та покращила настрій суддям, працівникам апарату суду та відвідувачам. У кожного, в кого виникала необхідність завітати до суду, була чудова нагода поринути у самобутній світ дитячої творчості. Впродовж кількох тижнів у суді панувала атмосфера відкритості, доброти та душевності, яка не полишатиме установу ще довгий час.

        Дітей які приймали участь у виставці дитячих малюнків було запрошено до Трускавецького міського суду. Суддя-спікер Тетяна Василюк розповіла юним відвідувачам про інституту судової влади, про притаманні судовій системі атрибути - символи судової влади, права дітей.        

         Керівник апарату Віталій Корчинський  ознайомив відвідувачів з роботою працівників апарату суду та провів екскурсію приміщенням суду.

         Гості мали можливість поспілкуватись та поставити запитання голові суду Віталію Теофільовичу Грицьківу.

          Зустріч проходила невимушено та в дружній атмосфері. Сповнені приємних вражень від проведеного заходу, запрошені гості висловили бажання стосовно подальших зустрічей. А на згадку про проведений захід дітям було вручено подарунки.

        

        Всіх бажаючих запрошуємо відвідати  нашу виставку!

За повідомленням прес-служби суду