Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Центральний райсуд м. Миколаєва продовжив термін дії запобіжного заходу особі, підозрюваній у грабежі

16 січня 2018, 12:24

Слідчий суддя Центрального районного суду м.Миколаєва Іван Дірко продовжив термін дії раніше обраного запобіжного заходу, інспектору патрульної служби м.Миколаєва, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення за ч.2 ст.186 КК України.

Відповідно до матеріалів клопотання, 09.05.2017 року чоловік, разом з іншою особою, використовуючи газовий балончик, відкрито заволоділи золотим ланцюгом та хрестиком вартістю 6 тис грн., що належали місцевому мешканцю.

14.09.2017 року, підозрюваний разом з іншою особою відкрито заволоділи прикрасами потерпілої П., вартістю 200 грн. Того ж дня, із застосуванням насильства у вигляді одного удару в обличчя, останні заволоділи золотим ланцюгом та хрестиком місцевого мешканця, вартістю 4 тис гривень.

16.09.2017 року, ухвалою слідчого судді Центрального районного суду м.Миколаєва інспектору було обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

У листопаді 2017 року судом апеляційної інстанції запобіжний захід щодо інспектора патрульної поліції змінено на домашній арешт.

Прокурор звернувся до суду з клопотанням про продовження строків домашнього арешту.  В обґрунтування він вказав, що для завершення досудового розслідування необхідно повторно допитати підозрюваних, провести з ними слідчі експерименти, отримати висновки експертиз, провести низку необхідних процесуальних дій.

Підозрюваний та його захисник не заперечували проти продовження терміну дії раніше обраного запобіжного заходу.

Дослідивши матеріали клопотання, слідчий суддя ухвалив продовжити щодо підозрюваного строк дії домашнього арешту до 12.03.2018 року.

 

 За повідомленням прес-служби суду