Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розгляд кримінального провадження по обвинуваченню колишнього директора Сумського НДЕКЦ МВС України, обвинуваченого в отриманні неправомірної вигоди від начальника Сумського відділу поліції відкладено на 19 січня 2018 року

16 січня 2018, 17:07

16 січня 2018 року за клопотанням обвинуваченого та його захисника відкладено підготовче судове засідання по розгляду кримінального провадження відносно колишнього директора Сумського НДЕКЦ МВС Україна, обвинуваченого за ч. 3 ст. 368 КК України – одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди для себе за вчинення чи не вчинення такою службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду будь-якої дії з використанням наданого їй службового становища, поєднаного з вимаганням неправомірної вигоди.

Наступне підготовче судове засідання призначене на 14 годину 19 січня 2018 року в приміщенні Білопільського районного суду Сумської області. У судове засідання викликані прокурор, обвинувачений, його захисники.

Головуючий суддя – Кліщ О.В.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за №591/5279/16-к.

Для інформації: особа обвинувачується в тому, що будучи директором Сумського НДЕКЦ МВС Україна, вимагав шляхом створення умов, за яких начальник Сумського відділу поліції вимушений був передати останньому неправомірну вигоду, та в одержанні неправомірної вигоди для себе у вигляді планшета Samsung за не вчинення перешкод у видачі висновків судових експертиз і подальше сприяння в проведенні у скорочені терміни експертних досліджень.

 

За повідомленням прес-служби суду