Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Апеляційному суді Львівської області проведено усний раунд ІІ Національних судових змагань з міжнародного кримінального права

19 березня 2018, 14:36

На базі Юридичного факультету Львівського університету, а також Апеляційного суду Львівської області локальним осередком Європейської асоціації студентів права у місті Львові в приміщенні суду, було проведено Усний раунд II Національних судових змагань з міжнародного кримінального права! Судові змагання складалися з двох етапів: Письмового та Усного раундів. Під час першого команди-учасниці надсилали свої письмові меморандуми як від сторони обвинувачення, так і сторони захисту. Після цього авторитетна суддівська колегія оцінювала меморандуми команд. За результатами оцінювання було відібрано кращих 8 команд, які і взяли участь в Усному раунді. Оцінювала виступи учасників суддівська колегія, до складу якої увійшли висококваліфіковані фахівці у галузі міжнародного права, а саме: Dmytro Koval, Дмитро Супрун, Oksana Senatorova, Tetyana Komarova, Mykola Pashkovskyi, Ігупа Ptashnyk, Nataliia Hendel, Anton Korynevych, Крістіна Нечаєва, Kateryna Busol. У результаті активних дискусій та гарячих суперечок до Фінального раунду змагань пройшли дві команди - «Precedent» та «United for justice».

У запеклій боротьбі за звання переможця II Національних судових змагань з міжнародного кримінального права це почесне звання здобула команда із Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорського - "Precedent:", у складі: Mariia Kuliasha та Юрія Мироненка. Також ми вітаємо команду з Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка - «United for justice», у складі:Yan Tsymbalyuk, Yana Zdioruk, Богдан Веселовський із здобуттям другого місця в II Національних судових змаганнях з міжнародного кримінального права та команду із Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого - «Юридична громада», у складі: Інокентія Миславського, Масалітіна Вадима, Ганжи Олексія із здобуттям почесного третього місця. Кращим оратором II Національних судових змагань з міжнародного кримінального права визнано Богдан Веселовський. Приз за кращий письмовий меморандум отримала команда «United for justice». Офіційну підтримку II Національним судовим змаганням з міжнародного кримінального права вкотре надав International Criminal Court - ІСС, який не лише забезпечив учасників корисними роздатковими матеріалами, а і посприяв участі у складі суддівської колегії представника Офісу захисту прав потерпілих Міжнародного кримінального суду - Дмитра Супруна.

Окремо слід відзначити за особливе сприяння у проведенні заходу таких партнерів ELSA Lviv: Ексклюзивному партнеру ELSA Lviv - Matviyiv & Partners, керуючим парнером Адвокатського об'єднання є Serhiy Matviyiv; Генеральному партнеру ELSA Lviv - АО "ЮФ" Марусяк і партнери", керуючим партнером Адвокатського об'єднання є Volodymyr Marusiak; Академічному партнеру - Юридичний факультет Львівського університету; Проектним партнерам заходу: Інформаційному партнеру - Школа права УКУ / UCU Law School; Апеляційному суду Львівської області.

За повідомленням прес-служби суду