Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розпочато співпрацю Скадовського райсуду Херсонської області з Мережею правового розвитку

19 березня 2018, 15:48

Сьогодні, 19 березня 2018 року відбулася робоча зустріч керівника апарату Скадовського районного суду Херсонської області  Лариси Енгвік та керівника Скадовського офісу Мережі правового розвитку при ГО «Скадовщина – мій рідний край» Віри Шульгіної.

 

 

В ході зустрічі були обговорені питання співпраці та взаємодії суду та Скадовського офісу Мережі правового розвитку, обговорено, які саме послуги надає офіс та що спільними зусиллями  можна зробити для забезпечення прав людей.

Окремо обговорено перспективи проведення спільних просвітницьких заходів серед молоді району.

По завершенню зустрічі було вирішено розмістити в холі суду інформаційні буклети про права громадян та юридичні поради, що сприятиме реалізації громадянами, відвідувачами суду, їх права на юридичну допомогу, а також сприятиме підвищенню правової культури та обізнаності населення про їх права та обов’язки.

Нагадуємо, що минулого року суд розпочав співпрацю з Бюро з надання вторинної правової допомоги, результатами якої стали розміщення у суді додаткового інформаційного стенду та спільна участь у шкільному Уроці права.

Сподіваємось, що взаємодія та співпраця суду з даними організаціями принесе позитивні результати  на ниві захисту прав людей та підвищення рівна правової культури населення.

За повідомленням прес-служби суду