Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Гайсинському районному суді проведено зустріч із головою ради Первинної професійної спілки працівників судової системи Вінницької області «Феміда» 

24 травня 2018, 15:46

       

 

  24 травня 2018 року до Гайсинського районного суду завітала Анна Чернецька, голова ради Первинної професійної спілки працівників судової системи Вінницької області «Феміда».

         Під час зустрічі з працівниками апарату суду А.Чернецька ознайомила присутніх з роботою ППСПССВО «Феміда» та наголосила на те , що організації профспілок надають кваліфіковану, безкоштовну юридичну допомогу, здійснюють представництво і захист прав та інтересів членів профспілок в органах державної влади та місцевого самоврядування у відносинах з роботодавцем, представляють інтереси найманих працівників при реалізації ними конституційного права на звернення по захист своїх трудових та соціальних прав до судових органів, а також в міжнародних судах, а бути членом профспілки чи ні це особиста справа кожного працівника .

         Розповіла про активну позицію профспілки у захисті прав працівників апаратів судів Вінницької області.

Наголосила на те, що не всі працівники апарату нашого суду є членами професійної спілки, і у них відсутня  можливості користуватись усіма перевагами, які надає профспілка.

Працівники апарату суду висловили свої думки щодо їх входження до Первинної професійної спілки працівників судової системи Вінницької області «Феміда».

В результаті обговорення 7 працівників апарату нашого суду подали заяви про прийняття в члени Первинної професійної спілки працівників судової системи Вінницької області «Феміда».

 

За повідомленням прес-служби суду