Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Особі, яка ледь не вбила людину сокирою, судом призначено комплексну амбулаторну судову психолого-психіатричну експертизу 

25 травня 2018, 09:01

 

   До Біляївського районного суду Одеської області надійшло клопотання слідчого СВ Біляївського ВП ГУНП в Одеській області про призначення комплексної амбулаторної судової психолого-психіатричної експертизи за матеріалами досудового розслідування, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 КК України.

Слідчий СВ Біляївського ВП ГУНП в Одеській області свої вимоги мотивує тим, що 15.05.2018 року до чергової частини Біляївського ВП ГУНП в Одеській області надійшло телефоне повідомлення від чергового лікаря Одеської ОКЛ про те, що о 19 годині 13 хвилин до приймального відділення Одеської обласної клінічної лікарні доставлений громадянин З, 1986 року народження, з діагнозом перелом кісток зводу черепа, при цьому останній пояснив, що вказані тілесні ушкодженні йому спричинив ударом сокири громадянин Д., 1988 року народження. Працівниками поліції  були встановлені свідки та очевидці, які підтвердили вищезазначене. Отже, громадянин  Д. скоїв тяжкий злочин, в результаті якого потерпілий  громадянин З. отримав тяжкі тілесні ушкодження, та в зв’язку з чим необхідно встановити його психічний стан. Для проведення експертизи необхідні спеціальні знання в області судової експертизи, необхідно призначити комплексну амбулаторну судову психолого-психіатричну експертизу щодо встановлення психічного та психологічного стану підозрюваного, та встановлення обставин, що підлягають доказуванню у кримінальному провадженні.

23 травня 2018 року слідчий суддя Біляївського районного суду Одеської області постановив ухвалу про призначення комплексної амбулаторної судової психолого-психіатричної експертизи в рамках кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 121 КК України.

 За повідомленням прес-служби суду 

 

 

 

Прес-служба Біляївського районного суду

Одеської області