Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Хмельницьким міськрайонним судом взято під варту жителя м. Кам’янець - Подільський, що підозрюється у вбивстві співмешканки  

17 липня 2018, 13:00

Слідчим суддею Хмельницького міськрайонного суду  було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці чоловіку, 1997 року народження, жителю м. Кам’янець -  Подільський, який підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

Так, 11 липня 2018 року, молодий чоловік, який ніде не працює та є студентом заочного відділення одного із вишів України, на ґрунті раптово виниклих ревнощів за місцем свого проживання, схопив свою дівчину за шию та почав душити.  Жінка спробувала відбиватись, на що чоловік відповів ще більшою силою та схопивши синтетичний кульок, обмотав його навколо шиї жертви та стискав доти, доки потерпіла не перестала чинити опір та померла.  Чоловік  накрив халатом жертву та покинув  місце проживання.

Санкція ч.1 ст.115 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк  від 7 до 15  років.

Суд обираючи запобіжний захід врахував, що підозрюваний раніше не судимий, по місцю проживання характеризується позитивно, на обліку у лікарів нарколога і психіатра не перебуває, вину у вчиненні кримінального правопорушення визнає та розкаюється у вчиненому, проте підозрюється у вчиненні особливо тяжкого злочину проти життя та здоров’я особи

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті за посиланням: http://kmm.km.court.gov.ua/sud2218/  або ж у мережі Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/kmm.km.court.gov.ua/ Telegram.

 

За повідомленням прес-служби суду