Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представники Донецького апеляційного адміністративного суду взяли участь у засіданні круглого столу «Правосуддя на сході України в умовах збройної агресії Російської Федерації»   

17 липня 2018, 16:10

17 липня 2018 року в м. Краматорську відбулось засідання круглого столу, на якому було презентовано та обговорено звіт «Правосуддя на сході України в умовах збройної агресії Російської Федерації», складеного групою українських експертів та низкою громадських організацій, за результатами дослідження, проведеного протягом 2016-2017 років.

Метою круглого столу було: 1) представлення ключових висновків дослідження авторським колективом; 2) обговорення рекомендацій дослідження з представниками системи правосуддя Донецької області».

У заході з доповідями взяли участь: Роман Куйбіда - к.ю.н., заступник голови правління Центру політико-правових реформ, доцент кафедри адміністративного права Київського національного університету ім. Тараса Шевченка; Маркіян Галабала - к.ю.н., адвокат; Микола Хавронюк - д.ю.н., директор з наукового розвитку Центру політико-правових реформ професор кафедри кримінального та кримінально - процесуального права Національного університету «Києво-Могилянської академії». В ході обговорення підіймались важливі питання щодо інституційної спроможності установ системи правосуддя, забезпечення доступу до правосуддя та інше. Учасники заходу мали змогу ознайомитись з низкою статистичних звітів, підготовлених авторами звіту з проблемних питань здійснення правосуддя в умовах конфлікту на сході України.

Донецький апеляційний адміністративний суд на вказаному заході представляли заступник керівника апарату суду Іван Фалін, та працівники апарату суду, відповідальні за забезпечення зв’язків із ЗМІ Вадим Хачай та Дар’я Кліменко.

  

  

За повідомленням прес-служби суду