Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Коломийський окружний суд Івано-Франківської області зареєстровано як юридичну особу

17 липня 2018, 17:37

          

      Повідомляємо, що 27 червня 2018 року проведено реєстрацію нової юридичної особи – КОЛОМИЙСЬКОГО ОКРУЖНОГО СУДУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ.

     Коломийський окружний суд Івано-Франківської області зареєстровано на виконання Указу Президента України «Про реорганізацію місцевих загальних судів» від 29 грудня 2017 року № 451/2017. Здійснювати судочинство Коломийський окружний суд Івано-Франківської області розпочне після призначення суддів та працівників апарату відповідно до закону, про що буде повідомлено додатково. 

     Учасникам судових процесів та всім іншим зацікавленим особам повідомляємо, що Коломийський міськрайонний суд Івано-Франківської області продовжує здійснювати судочинство до призначення в новостворений суд суддів та працівників апарату.

         Почне свою роботу новоутворений Коломийський окружний суд Івано-Франківської області з дня, визначеного  у повідомленні голови цього суду про початок роботи, розміщеного в газеті «Голос України» відповідно до ч. 6 ст. 147 ЗУ «Про судоустрій і статус суддів».

 

 

 За повідомленням прес-служби суду