Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На шлях виправлення не став: у Шепетівці вдруге на лаві підсудних обвинувачений в торгівлі метадоном  

18 вересня 2018, 19:16

До Шепетівського міськрайонного суду надійшов обвинувальний акт стосовно 29-річного місцевого мешканця, який перебував на іспитовому строці за крадіжку (ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу - крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). Цього разу його обвинувачують у торгівлі метадоном (ч. 1, 2 ст. 307 КК  “Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів”).

Чоловік, будучи засудженим до 3-х років в’язниці, отримавши звільнення від відбування покарання з випробовуванням, на шлях виправлення не став. Він незаконно придбавав, зберігав і збував наркотичну речовину – метадон. Така версія слідства. Крапку у справі поставить суд.

Нагадаємо, згідно зі статтею 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За повідомленням прес-служби суду