Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Пирятинський окружний суд зареєстровано як юридичну особу  

19 вересня 2018, 10:39

17.09.2018 Пирятинський окружний суд зареєстровано у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань як юридичну особу.

Як повідомлялося, Указом Президента України від 29.12.2017 № 451/2017 «Про реорганізацію місцевих загальних судів» було постановлено утворити, зокрема, Пирятинський окружний суд – у Гребінківському, Пирятинському та Чорнухинському районах Полтавської області із місцезнаходженням у містах Пирятині та Гребінці, селищі міського типу Чорнухах Полтавської області шляхом реорганізації (злиття) Гребінківського районного суду, Пирятинського районного суду та Чорнухинського районного суду Полтавської області.

Однак, відповідно до п. 7 наказу Державної судової адміністрації України від 06.09.2018 № 449 «Про забезпечення виконання Указу Президента України від 29.12.2017 № 451», Гребінківський, Пирятинський та Чорнухинський районні суди Полтавської області, наразі продовжують здійснювати свої повноваження до початку діяльності Пирятинського окружного суду.

Про дату початку роботи окружного суду буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, що для забезпечення необхідних дій для належного початку роботи окружного суду та його представництва було призначено тимчасово виконуючого обов’язки керівника апарату, який здійснює вказані повноваження керівника суду як юридичної особи до моменту призначення, обрання чи переведення на посаду судді такого суду щонайменше одного судді.

 

За повідомленням прес-служби суду