Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд перейшов до розгляду судової справи по суті стосовно рішення наглядової ради ПАТ «МВО «Оріон»

12 листопада 2018, 17:50

Господарський суд Одеської області інформує про перебіг розгляду справи №916/1419/18 за позовом ТОВ «Грінстрой» до ПАТ «Машинобудівне виробниче об’єднання «Оріон» (ПАТ «МВО «Оріон») про визнання незаконним та скасування рішення наглядової ради ПАТ «МВО «Оріон» щодо надання згоди на безоплатну передачу нерухомого майна дошкільного навчального закладу (за адресою: м. Одеса, вул. Картамишевська, буд. 10), що обліковується на балансі ПАТ «МВО «Оріон» у комунальну власність територіальної громади міста Одеси, без права його відчуження або використання не за цільовим призначенням та/або зміни його профілю діяльності; про доручення голові наглядової ради підписати акт приймання-передачі нерухомого майна дошкільного навчального закладу у комунальну власність територіальної громади міста Одеси. Справу розглядає суддя Наталія Рога.

8 листопада 2018 року, відбулось чергове судове засідання у справі, у якому суд перейшов до розгляду судової справи по суті, зокрема суд заслухав вступні промови представників сторін у справі, з’ясував обставини справи та дослідив в порядку, визначеному в підготовчому засіданні у справі, докази, якими вони обґрунтовуються.

За результатами судового засідання було протокольно оголошену перерву. Наступне судове засідання у справі відбудеться 19 листопада 2018 року о 13 год. 45 хв. у приміщенні Господарського суду Одеської області за адресою: м. Одеса, пр-т Шевченка, 29, в залі судового засідання №16 (5 поверх).

 

Додатково про перебіг розгляду справи можна ознайомитись за наступними посиланнями:

https://od.arbitr.gov.ua/sud5017/pres-centr/news/595636/

https://od.arbitr.gov.ua/sud5017/pres-centr/news/595631/

 

Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (reyestr.court.gov.ua).

 

За повідомленням прес-служби суду