Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано суддів-спікерів Північно-західного апеляційного господарського суду

12 листопада 2018, 17:56

Сьогодні, 12 листопада 2018 року, відбулися збори суддів Північно-західного апеляційного господарського суду, на яких було обрано суддів-спікерів  -  суддів Інну РОЗІЗНАНУ та Василя ГРЯЗНОВА.

Суддя-спікер забезпечує ефективну систему взаємодії суду, засобів масової інформації (ЗМІ) та громадських організацій, а також висвітлює офіційну позицію від імені Північно-західного апеляційного господарського суду стосовно ухвалених судових рішень та подій, що відбуваються в суді.

Суддя РОЗІЗНАНА Інна Вікторівна - (067) 608-01-69

Суддя ГРЯЗНОВ Василь Володимирович – (066) 306-05-80

  

Делегатом на ХVI позачерговий з’їзд суддів України було обрано суддю ЮРЧУКА Михайла Івановича.

Разом з тим, збори суддів погодили посадові інструкції керівника апарату суду та помічника судді, а також затвердили Правила внутрішнього трудового розпорядку та Положення про апарат Північно-західного апеляційного господарського суду.

 

Довідково:  Відповідно до Розділу VІІІ  Закону України "Про судоустрій і статус суддів",  для захисту професійних інтересів суддів та вирішення питань внутрішньої діяльності судів в Україні діє суддівське самоврядування, яке здійснюється через органи суддівського самоврядування – збори суддів суду, Раду суддів України та з’їзд суддів України.

В Північно-західному апеляційному господарському суді єдиним органом суддівського самоврядування є збори суддів.

Про діяльність суддівського самоврядування у Північно-західному апеляційному господарському суді, нормативну базу, рішення зборів суддів, можна дізнатися у розділі «Про суд» - «Суддівське самоврядування. Збори суддів» за посиланням.

 

За повідомленням прес-служби суду