Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд зупинив реєстраційну дію щодо зміни назви політичної партії «Партія миру та розвитку» на «Опозиційний блок-партія миру та розвитку»

18 січня 2019, 16:01

Окружний адміністративний суд міста Києва розглянув заяву про забезпечення адміністративного позову, подану Сергієм Ларіним. Ухвалою суду від 17 січня 2019 року таку заяву було задоволено частково.

Зокрема, Окружним адміністративним судом міста Києва зупинено рішення державного реєстратора шляхом зупинення дії реєстраційного запису щодо внесення змін до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань у частині реєстрації змін до установчих документів політичної партії «ПАРТІЯ МИРУ ТА РОЗВИТКУ», що пов’язані зі зміною назви вказаної політичної партії на «ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК - ПАРТІЯ МИРУ ТА РОЗВИТКУ».

Своє рішення суд обґрунтував тим, що державний реєстратор не переконався у тому, що нова назва політичної партії «ПАРТІЯ МИРУ ТА РОЗВИТКУ» не відтворює повністю найменування іншої, раніше зареєстрованої політичної партії «ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК».

Вказаний спосіб забезпечення позову встановлений до вирішення судом спору у даній справі по суті заявлених вимог.

 

За повідомленням прес-служби суду