Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ухвалено вирок у справі за фактом спроби вбивства жінки через ревнощі

14 травня 2019, 10:29

Арбузинський районний суд Миколаївської області інформує про закінчення розгляду справи, яка викликала широкий суспільний інтерес завдяки телевізійній передачі "Один за всіх", стосовно жінки, обвинуваченій у спробі  вбивства  суперниці-коханки.

Злочин стався 7 липня 2017 року. За даними слідства, Завіцька А.І. виявила у квартирі свого співмешканця Дригіна Р.П. в місті Южноукраїнську жінку, яка спала.

Через ревнощі Завіцька А.І. накинулась на неї з ножем, нанісши низку тяжких поранень.

Потерпілу у непритомному стані було доставлено до реанімаційного відділення Южноукраїнської міської лікарні. Медикам вдалося зберегти життя  потрепілої.

Під час судового процесу Завіцька А.І. заперечувала свою причетність до вчиненого злочину.

Проте оцінивши надані стороною обвинувачення докази у їх сукупності, колегія суддів Арбузинського районного суду Миколаївської області відхилила доводи обвинуваченої.

10 травня 2019 року суд ухвалив вирок, яким Завіцьку Альону Іванівну визнано винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 15, частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) та призначено їй покарання у вигляді семи років позбавлення волі.

Наразі вирок ще не набув законної сили.

За повідомленням прес-служби суду