Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Трускавецький міський суд Львівської області запрошує школярів до участі у творчому конкурсі «Суд майбутнього очима дітей»

15 травня 2019, 18:46

Трускавецький міський суд Львівської області  оголошує конкурс дитячих малюнків на тему: «Суд майбутнього очима дітей», який присвячено Міжнародному  дню захисту дітей.

Основною метою Конкурсу є розвиток морально-етичних якостей дітей, формування позитивного образу права як державного інституту, підвищення уваги суспільства до необхідності сприяння діяльності осіб та органів, що забезпечують здійснення правосуддя; висвітлення високої місії судів та судової діяльності у сучасному суспільстві художніми засобами, формування почуття патріотизму та власної гідності громадян України; виховання поваги до  суду, суддів та Закону; розвиток в юних українців прагнення зміцнювати демократичну, соціальну, правову державу.     

Малюнок має відображати судову тематику: суддя, судовий процес, працівники суду, бачення дитиною ролі судді та для чого потрібен суд,  уява про суд майбутнього, права дитини тощо.

Юні митці можуть приносити чи надсилати свої роботи до 30 травня 2019 року на адресу: м.Трускавець, вул.І.Мазепи, 21/1.

 Після отримання робіт відбудеться виставка малюнків у приміщенні та на офіційному сайті Трускавецького міського суду,  автори будуть запрошені на екскурсію приміщенням суду.

 

За повідомленням прес-служби суду