Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Іллічівського районного суду м. Маріуполя завітав Голова Ради суддів України Олег Ткачук

17 травня 2019, 10:59

     День Вишиванки в Іллічівському районному суді м. Маріуполя відбувся яскраво та насичено, сповненим несподіванок та приємних сюрпризів. Одним з них став візит судді Верховного Суду, члена Великої Палати Верховного Суду, Голови Ради суддів України Олега Ткачука, голови Донецького апеляційного суду Олександра Лісового, його заступників Андрія Гапонова та Ростислава Гєрцика, голови Луганського апеляційного суду Володимира Гаврилюка та очільниці ТУ ДСА України в Донецькій області Тетяни Циганкової

    Заступниця голови суду Тетяна Пустовойт розповіла про особливості судочинства у прифронтовому місті та зазначила, що попри нестачу кадрів, напружену політично-суспільну ситуацію та неймовірне навантаження, судді та працівники суду проявляють себе як мужні, ефективні, позитивні, ввічливі та людяні служителі Феміди, якими вона пишається. 

    Керівник апарату суду Наталя Рахуба провела екскурсію будівлею суду, розповіла про нагальну потребу суду в новому приміщенні, який би відповідав державним стандартам, створив належні та комфортні умови для працівників та відвідувачів. Виразила сподівання на найскоріше вирішення цього питання та подякувала візітерам за чуйність до проблем судів Донецької області. 

    Голова Ради суддів відзначив, що в Іллічівському районному суді міста Маріуполя працюють світлі і щирі люди, а ми, у свою чергу, дякуємо за дружню атмосферу візиту та приємне, конструктовне спілкування. Запрошуємо в гості ще раз!

За повідомленням прес-служби суду