Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обвинувачений у вбивстві знайомої через ревнощі лишиться під вартою

01 жовтня 2019, 16:28

У Центральному районному суді м.Миколаєва відбулось чергове судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням 23-річного мешканця Херсонської області у вчиненні кримінальних правопорушень, передбаченого частиною першою статті 115 та частиною першою статті 185 Кримінального кодексу України (умисне вбивство, крадіжка).

Судовий розгляд зазначеного провадження здійснюється колегією суддів Центрального районного суду м.Миколаєва у складі Володимира Алєйнікова, Сергія Медюка, під головуванням Оксани Мамаєвої.

Нагадаємо, відповідно до матеріалів справи, 25.07.2018, чоловік, який на той момент був військовослужбовцем за контрактом в/ч А 0224, знаходився у квартирі своєї знайомої. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, через ревнощі, наніс останній кілька ножових поранень, внаслідок чого жінка померла.

Після цього, відповідно до обвинувального акту, він викрав мобільний телефон та ноутбук загиблої, якими скористався на власний розсуд.

У судовому засіданні прокурор заявив клопотання про продовження строків тримання під вартою щодо обвинувачених, в обґрунтування зазначав, що ризики, враховані при обранні запобіжного заходу не зменшились та не зникли.

Захисник та обвинувачений заперечували проти задоволення клопотання.

Дослідивши матеріали клопотання, колегія суддів ухвалила продовжити строки тримання під вартою щодо обвинуваченого до 24.11.2019, після чого, у відповідності до встановленого порядку, суд продовжив дослідження письмових доказів наданих стороною обвинувачення.

Наразі у засіданні оголошено перерву до 11:30 19.11.2019.

 

За повідомленням прес-служби суду