Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Взято під варту чотирьох підозрюваних у незаконному збуті наркотичних засобів

02 жовтня 2019, 09:45

Галицьким районним судом обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою чотирьом підозрюваним у вчиненні незаконного придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконного збуту наркотичних засобів, вчинених за попередньою змовою групою осіб.

Відповідно до клопотання підозрюваний (підозрювані) систематично незаконно придбавали наркотичні засоби та психотропні речовини, які незаконно зберігав при собі чи у спеціальних місцях для їх подальшого незаконного збуту на території м. Львова серед наркозалежних осіб, отримуючи від незаконного збуту наркотичних засобів та психотропних речовин матеріальну вигоду.

В тому числі органом досудового розслідування встановлено, що збут наркотичних засобів та психотропних речовин проводився також через інтернет-меседжер «Telegram», а підозрюваний отримував грошові кошти за збут вказаних речовин на електроннігаманці на інтернет-сайті платіжної системи «Easy Pay».

Підозрюваним  у вчиненні  кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 307 Кримінального кодексу України загрожує покарання у виді позбавлення волі на термін від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

 

За повідомленням прес-служби суду