Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Червонозаводському районному суді міста Харкова проведено День відкритих дверей

02 жовтня 2019, 10:53

В рамках навчальної програми Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України та з метою підвищення загального рівня правової культури, вдосконалення системи правової освіти населення, набуття громадянами необхідного рівня правових знань, формування у них поваги до права, а також побудови правового діалогу між судовою владою та суспільством, задля покращення доступу до правосуддя, 1 жовтня 2019 року в Червонозаводському районному суді міста Харкова проведено комунікативний захід «День відкритих дверей».

Учасниками заходу стали доцент кафедри державного управління Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України Сергєєва Людмила Миколаївна та студенти 2-го курсу заочного відділення факультету державного управління та адміністрування. 

Заступником керівника апарату суду Долженко Вадимом Олексійовичем для студентів проведено екскурсію судовою установою, при цьому останній розповів про історію проектування та спорудження будівлі, в якій розташовано Червонозаводський районний суд міста Харкова, про судову систему в цілому, завдання, функції, структуру та порядок роботи суду, про формування та впорядкування справ, реєстрацію та рух документів, що надходять до суду, ознайомив з порядком автоматизованого розподілу справ між суддями. 

Окрім того, учні відвідали архів Червонозаводського районного суду міста Харкова, де зберігаються судові справи попередніх років та документація суду.

Студенти також мали змогу відвідати зал судових засдіань по розгляду кримінальних справ, ознайомитися з устаткуванням залу та відчути дух судового засідання.

Сповнені приємних вражень від проведеного заходу, майбутні магістри державного управління висловили подяку та побажання стосовно подальших зустрічей.

 

За повідомленням прес-служби суду