Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ми зростаємо та вдосконалюємося щодня: державне підприємство «Інформаційні судові системи» відзначає 13-у річницю від дня створення

03 жовтня 2019, 12:06

Державне підприємство «Інформаційні судові системи» 3 жовтня 2019 року святкує 13-у річницю від дня створення. Підприємство є лідером з технічного та технологічного забезпечення, створення та супроводження програмного забезпечення електронних баз даних судової влади, у тому числі і державних реєстрів. Наразі ми обслуговуємо 760 судових установ, однак впевнені, що такий результат – це не межа і подальша діяльність буде не менш успішною, оскільки найближчим часом ми плануємо запровадити інноваційні технології, що дадуть змогу полегшити роботу судів та здійснення правосуддя.

У нашому колективі працюють близько 300 високопрофесійних спеціалістів. Крім того, ми маємо 25 регіональних служб підтримки в областях по Україні.  

«Вітаємо всіх причетних – наших колег та друзів, однодумців та партнерів – із цим святом. Усі разом ми прагнемо організувати найякісніший у світі інформаційно-телекомунікаційний процес судової гілки влади. Прагнемо бути лідерами на теренах України! Аби процес судочинства в інформаційному полі був прозорим, зрозумілим та відкритим, ми разом зростаємо, розвиваємося та вдосконалюємося щодня!» – привітав співробітників генеральний директор ДП «Інформаційні судові системи» Олег Тертичний з нагоди 13-ї річниці від дня створення підприємства.