Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваного у заволодінні грошима пенсіонерів взято під варту

03 жовтня 2019, 18:10

3 жовтня 2019 року взято під варту без визначення розміру застави чоловіка, якого підозрюють у шахрайстві та розбої (частина друга статті 190 та частини третьої статті 187 Кримінального кодексу України відповідно).

Чоловіка підозрюють у тому, що він за попередньою змовою з іншими невстановленими особами під приводом неіснуючою грошової реформи заволодів грошовими коштами 8 потерпілих пенсіонерів на загальну суму більше 250 тисяч гривень. Окрім того його підозрюють у скоєнні розбійного нападу в липні 2019 року на одного з пенсіонерів.

Врахувавши усі обставини справи, характеризуючі дані про особу, яка раніше була судима, оцінивши в сукупності всі обставини, суспільну небезпечність злочину, який інкримінується підозрюваному, слідчий суддя дійшов висновку, що інший (альтернативний) запобіжний захід ніж утримання під вартою без визначення розміру застави до вказаної особи застосувати неможливо.

Встановлено строк дії ухвали в частині застосування запобіжного заходу та покладення на підозрюваного обов’язків до 17 жовтня 2019 року включно.

Визначено строк дії ухвали до 16:00  29 листопада 2019 року.

Слідчий суддя Мальована-Когер В.В.

 

За повідомленням прес-служби 

Зарічного районного суду м. Сум