Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справу стосовно голови та начальника юридичного відділу Битицької сільської ради передано для розгляду до Вищого антикорупційного суду

04 жовтня 2019, 09:51

Ухвалою Зарічного районного суду м. Сум від 3 жовтня 2019 року передано для розгляду до Вищого антикорупційного суду справу стосовно голови та начальника юридичного відділу Битицької сільської ради. Чоловіків обвинувачують в одержанні за попередньою змовою групою осіб неправомірної вигоди в особливо великому розмірі – за позитивне вирішення питання про укладення угоди та надання в оренду земельної ділянки (частина четверта статті 368 Кримінального кодексу України).

Під час судового розгляду до суду надійшла заява заступника керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про направлення даного кримінального провадження для розгляду до Вищого антикорупційного суду, на виконання вимог ЗУ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо початку роботи «Вищого антикорупційного суду». Дану заяву було задоволено, оскільки колегія суддів Зарічного районного суду м. Суми не може розглядати кримінальне провадження щодо злочинів, які віднесені до підсудності Вищого антикорупційного суду.

Пошук в ЄДРСР судових рішень по вказаному провадженню можна здійснити за номером 591/5513/16-к.

 

За повідомленням прес-служби суду