Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зі студентської лави у судді…

08 жовтня 2019, 11:47

Нещодавно у рамках меморандуму між 7 ААС та ДОнНУ на базі суду створено локальну кафедру адміністративного права, що дозволяє студентам-правникам проводити практичні заняття, а також проходити практику й організовувати модельні судові засідання та інші види співпраці прямо у суді.

І от початок жовтня вже ознаменувався спільним заходом 7 ААС та ДОнНУ. Студенти 4-курсу юридичного факультету разом зі своїм викладачем і суддею 7 ААС Сушком Олегом Олександровичем провели модельне судове засідання.

Завданням майбутніх фахівців з права було не просто перевтілитись у ролі учасників судового процесу, а вирішити реальну ситуацію, яка виникла між позивачем – особою, постраждалою внаслідок Чорнобильської катастрофи, та Управлінням Пенсійного фонду України, щодо доплати до пенсії.

Спостерігати за практичним заняттям студентів було надзвичайно цікаво. І варто зауважити, що вони відмінно підготувались, ретельно вивчили справу та прийняли справедливе рішення. Тож упевнено можемо сказати, що юридичне майбутнє нашої країни у надійних руках!

За повідомленням прес-служби суду