Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Біляївському районному суді Одеської області відбувся День відкритих дверей

08 жовтня 2019, 17:48

    8 жовтня 2019 року у Біляївському районному суді Одеської області відбулася зустріч працівників суду зі школярами 11-го класу Біляївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 в рамках заходу «День відкритих дверей».

    Керівник апарату суду – Доня Світлана Степанівна провела гостям невеличку екскурсію судом, в ході якої вони відвідали зали судових засідань, канцелярії суду.

    Головний спеціаліст суду – Базарний Віталій Миколайович  розповів учням про порядок роботи суду та яким чином здійснюється відеоконферензв’язок в суді під час судового розгляду.

    Суддя-спікер – Галич Ольга Пилипівна розповіла про особливості притягнення малолітніх та неповнолітніх до адміністративної та кримінальної відповідальності, а також про покарання, які можуть понести малолітні у разі вчинення ними особливо тяжких злочинів.

    Спілкування з учнями проходило у формі діалогу, а тому було багато питань до судді-спікера, зокрема щодо поведінки у громадських місцях. Також було багато питань щодо взаємодії між підлітками.

    Учасники у повній мірі ознайомилися з особливостями роботи суду, набули корисного досвіту, отримали багато важливої і цікавої інформації та ряд позитивних емоцій.

    Біляївський  районний суд Одеської області планує організацію подібних заходів на регулярній основі та запрошує до співпраці і комунікації учбові заклади району та міста.

 

    За повідомленням прес-служби суду