Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Затверджено Правила пропуску осіб до приміщень та проїзду транспортних засобів на територію Ірпінського міського суду Київської області

04 березня 2020, 14:11

Шановні відвідувачі суду та учасники судових процесів!!!

Звертаємо вашу увагу, що Ірпінським міським судом Київської області разом з Територіальним управлінням Служби судової охорони у м. Києві та Київській області затверджено Правила пропуску осіб до приміщень та проїзду транспортних засобів на територію Ірпінського міського суду Київської області, що розроблені на основі ПРИМІРНИХ ПРАВИЛ пропуску осіб до будинків (приміщень) судів, органів та установ системи правосуддя та на їх територію транспортних засобів (затверджених наказом ДСА України за погодження з ВРП та РСУ).

Правилами передбачено, що пропуск до будівлі суду здійснюється із застосуванням спеціальних технічних засобів контролю на безпеку.

У відповідності до даних правил та законодавства, що регулює діяльність Служби судової охорони (ССО):

- на вході до приміщення суду обладнано пункт пропуску ССО;

- співробітникам ССО надано право здійснювати поверхневу перевірку осіб та їх речей, шляхом візуально огляду або ж із використанням ручного металошукача.

 

Нагадуємо, що ССО є державним органом у системі правосуддя для забезпечення охорони та підтримання громадського порядку в судах.

Діяльність Служби судової охорони та її співробітників визначена:

- Законом України «Про судоустрій і статус суддів»;

- Положенням про Службу судової охорони;

- Положенням про проходження служби співробітниками Служби судової охорони.

 

Наголошуємо, що згідно правил в приміщені суду відвідувачам забороняється:

- голосно розмовляти, влаштовувати сварки;

- висловлювати будь-які образи на адресу суддів, працівників суду.

 

Адміністрація Ірпінського міського суду Київської області наполегливо просить дотримуватись правил етичної поведінки у приміщенні суду та під час судових засідань.