Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Східний апеляційний господарський суд відвідали студенти Харківського національного університету внутрішніх справ  

04 березня 2020, 15:11

До Східного апеляційного господарського суду 03.03.2020 завітали студенти груп Ф-6-ПЗдмс-19-1, Ф-6-ПЗдср-17-1-4 денної форми навчання у супроводі викладачів кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету № 6 ХНУВС Чорної А.М. та Сядристої І.І.

 

Захід проведено з метою підвищення загального рівня правової культури молоді, вдосконалення системи правової освіти та ознайомлення з практичною юридичною діяльністю.

 

Під час ознайомчого візиту заступник керівника апарату Східного апеляційного господарського суду Жанна Бойко розповіла студентам про історію становлення системи господарських судів України, особливості господарського судочинства, юрисдикцію господарських судів, місце господарських судів в системі судової гілки влади України, організацію роботи Східного апеляційного господарського суду. Молодь оглянула атріум суду, конференц-зал суду, зал зборів суддів, музей суду та зали судових засідань.

 

З метою вивчення процесуального порядку перегляду судових рішень в апеляційній інстанції студенти були присутніми на двох судових засіданнях під головуванням суддів Східного апеляційного господарського суду Наталії Гребенюк та Павла Тихого.

 

Студенти та викладачі висловили подяку за проведений захід та виявили бажання і в подальшому відвідувати Східний апеляційний господарський суд.

 

За повідомленням прес-служби суду