Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тульчинським районним судом відновлено надсилання кореспонденції учасникам процесів

01 червня 2020, 10:04

Тульчинським районним судом Вінницької області відновлено надсилання кореспонденції (судових повісток) учасникам судових процесів.

Разом з тим, звертаємо увагу, що з метою оперативного та своєчасного повідомлення учасників процесів про дату і час судового засідання, є можливість подати до суду заявки на отримання судових повісток у вигляді SMS-повідомлення, надіславши їх на адресу суду: вул. Перемоги, 16, м. Тульчин, 23600 або електронну адресу суду inbox@tl.vn.court.gov.ua (текст заявки тут).

Вкотре наголошуємо, що при подачі до суду позовних заяв (заяв, скарг), окрім поштової адреси, необхідно вказувати всі засоби зв’язку сторін у справі: номери міського або мобільного телефону, електронні адреси.

Нагадуємо, що інформацію щодо справ призначених до розгляду можна переглянути на офіційному вебсайті суду в розділі «Громадянам» або зателефонувати до суду за номерами телефонів:

 (04335) 2-16-70 канцелярія – інформація щодо надходження, розгляду та виконання цивільних, адміністративних справ, та справ про адміністративні правопорушення;

(04335) 2-15-87 старший секретар суду – інформація щодо надходження, розгляду та виконання кримінальних проваджень;

(04335) 2-28-67 – інформація щодо справ, які перебувають в провадженні судді Ковганича С.В.;

(04335) 2-15-78 – інформація щодо справ, які перебувають в провадженні судді Саламахи О.В.

Якщо сторонами у справі подано заяви (клопотання) про розгляд справи в порядку письмового провадження, копію судового рішення за результатами розгляду справ можна отримати в канцелярії суду.

За повідомленням прес-служби суду