Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зручні умови для перебування та роботи: ОАГС йде в ногу з часом

15 березня 2018, 10:55

Ще декілька років потому важко було уявити, що такий державний орган, як суд, стане відкритим, затишним та комфортним місцем для перебування і роботи!

Наразі, в Одеському апеляційному господарському суді створені всі умови для зручності відвідувачів:

ІНФОРМАЦІЙНІ ЕКРАНИ, КІОСК, БАНКОМАТ
При вході в суд розміщені інформаційні екрани. Вони транслюють розташування залів судового засідання, інформують про часи роботи, контактну інформацію канцелярії, гарячої лінії та прес-служби судів першої та апеляційної інстанції. Там же, для вашої зручності, розміщені: термінал самообслуговування, банкомат та інформаційний кіоск, де ви можете отримати інформацію про час та місце розгляду справи, яка вас цікавить.

ІНФОРМАЦІЙНЕ ТАБЛО
Його завдання - інформувати відвідувачів про актуальні новини суду, майбутні заходи, приємні свята тощо.

СТАНЦІЇ ДЛЯ ПІДЗАРЯДУ ГАДЖЕТІВ
Перебуваючи біля канцелярії суду, ви завжди можете скористатися станцією для підзарядки своїх гаджетів. Ми намагаємося створити всі умови для того, щоб перебування в суді залишало у вас тільки приємні враження.

ВИСОКОШВИДКІСНИЙ WI-FI
На всій території суду ви можете підключитися до безкоштовного високошвидкісного Wi-Fi. Поки ви очікуєте або просто відпочиваєте в зручних кріслах, вам буде цікаво почитати про новини світу судової практики на офіційному сайті суду, на Facebook, і навіть в Telegram!

ІНШІ КОРИСНОСТІ
Також на першому поверсі для вас працюють: кабінет медіації, копіювальний центр, кафе з різноманітною кухнею і доступними цінами, книжковий кіоск.

Ми працюємо для вас! До зустрічі в ОАГС!

  

  

  

За повідомленням прес-служби суду