Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулась робоча зустріч представників Служби судової охорони та Організації Об’єднаних Націй в Україні

24 вересня 2024, 08:50

В Службі судової охорони 23 вересня 2024 року відбулась робоча зустріч представників Служби з представниками Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні.

Від іноземних партнерів у зустрічі взяли участь Федеріка ДІСПЕНЦА (Federica Dispenza) – в.о. програмного менеджера Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні, Роман ХАЩЕНКОВ – координатор з громадської безпеки та соціальної згуртованості, Іван ГОНЧАРУК – спеціаліст з питань верховенства права та доступу до правосуддя, Ірина ЛЕГКА – аналітикиня з питань верховенства права та доступу до правосуддя.

Службу судової охорони представляли Голова Служби судової охорони полковник Служби Павло МАЛИХІН, заступник Голови Служби (з організаційно-управлінської діяльності) полковник Служби Петро ТАЛПА, начальник управління організації служби ЦОУ Служби полковник Служби Олександр ЄРЬОМІН та радник Голови Служби полковник Служби Катерина ТІТУНІНА.

Під час зустрічі іноземних партнерів ознайомили із завданнями Служби на об’єктах органів та установ системи правосуддя, а також перспективами розвитку Служби.

Учасники зустрічі обговорили можливість ефективної співпраці ПРООН в Україні та Служби судової охорони, зокрема у питаннях доступу до правосуддя для населення, громадської безпеки та соціальної згуртованості, як на рівні держави, так і на регіональному рівнях.

Під час обговорення оприлюднених питань представники ПРООН в Україні зазначили, що організація зацікавлена в подальшому розвитку Служби судової охорони, посиленні спроможностей Служби, зокрема у питаннях пов’язаних з поліпшенням доступу до правосуддя для населення, особливо для найбільш вразливих груп, а також готові підтримати нові проєкти щодо реалізації стратегічних пріоритетів Служби, закладених у Стратегії розвитку Служби судової охорони на 2023-2026 роки, на позиційному та операційному рівнях.