Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ГУ НП в Полтавській області поінформувало ВРП про заходи реагування на рішення Ради за фактом заподіяння тілесних ушкоджень судді Ларисі Гольник

23 січня 2018, 17:34

Головне Управління Національної поліції в Полтавській області поінформувало Вищу раду правосуддя, що СВ Полтавського відділу поліції ГУ НП в Полтавській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом нападу на суддю Октябрського районного суду міста Полтави Гольник Ларису  Владленівну за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною четвертою статті 296 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває, здійснюються  необхідні слідчі дії та оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення осіб, які вчинили злочин. Вказане повідомлення отримано 19 січня 2018 року на виконання рішення Ради № 3764/0/15-17.

Нагадаємо, що у засобах масової інформації та загальнодоступних джерелах у  мережі Інтернет було поширено інформацію стосовно нападу на суддю Октябрського районного суду міста Полтави Гольник Л.В. та заподіяння їй тілесних ушкоджень у вечірній час 22 листопада 2017 року поблизу Меморіального комплексу Солдатської Слави в місті Полтаві.

У зв’язку з цим Вища рада правосуддя 23 листопада 2017 року ухвалила рішення № 3764/0/15-17 звернутися до Національної поліції України стосовно вжиття заходів з виявлення та притягнення до встановленої законом відповідальності осіб, причетних до нападу на суддю Октябрського районного суду міста Полтави Гольник Ларису Владленівну та заподіяння їй тілесних ушкоджень.

 

Прес-центр судової влади України