Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Дніпропетровському окружному адміністративному суді проведено "День відкритих дверей" для майбутніх правників

26 квітня 2018, 11:22

        25 квітня 2018 року Дніпропетровським окружним адміністративним судом вже традиційно було проведено «День відкритих дверей», цього разу для студентів 3 - 4 курсу Дніпровського гуманітарного університету.

         Метою вказаного заходу є забезпечення загального рівня правової культури та вдосконалення правової освіти молоді, набуття необхідного рівня правових знань, знайомство учасників заходу з роботою суду.

         Під час заходу майбутні правники зустрілися за круглим столом з В.о. голови Дніпропетровського окружного адміністративного суду Андрієм Кореневим, керівником апарату суду Василем Чернишом та заступником керівника апарату суду Вікторією Гречаною. У ході зустрічі з керівництвом суду студенти мали змогу дізнатися про роль адміністративних судів у забезпеченні прав і законних інтересів фізичних і юридичних осіб у сфері публічно-правових відносин, юрисдикцію адміністративних судів щодо вирішення адміністративних справ, порядок звернення до суду, процесуальний порядок розгляду справ, порядок перегляду рішень апеляційним та касаційним судом.

         В.о. голови суду Андрій Коренев побажав успіхів у навчанні та запросив студентів після закінчення навчання працювати в Дніпропетровському окружному адміністративному суді.

         По закінченню заходу майбутніх правників чекала оглядова екскурсія приміщенням суду, зокрема, вони відвідали відділ документального забезпечення суду, архів, зали судових засідань, робочі кабінети працівників апарату суду. Оглянули інформаційні стенди, інноваційні технології, що сприяють роботі суду і громадян.

         Сповнені приємних вражень від проведеного заходу, викладачі та студенти висловили бажання стосовно подальших зустрічей.

 

За повідомленням прес-служби суду