Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Приморський райсуд м. Одеси спростовує інформацію, оприлюдену у засобах масової інформації

26 квітня 2018, 11:33

25 квітня 2018 року деякими засобами масової інформації було оприлюднена новина про те, що сталося після судового засідання відносно ректора Одеського національного медичного університету, Валерія Запорожана, а саме:
Цитата з наведеної публікації: «Запорожан покинул Приморский районный суд не через главный вход, а через черный. Его сопровождал председатель суда Сергей Кичмаренко, который и рассматривал дело об админправонарушении»
Таке твердження не відповідає дійсності і наведенні у статті припущення є хибними й такими, що дискредитують роботу судової установи. Адже, як можна побачити на відео, яке додається, суддя покинув судову залу раніше, та нікого не «супроводжував». А в той час, як Валерій Запорожан покинув Приморський районний суд м. Одеси, Кічмаренко Сергій Миколайович вже знаходився на брифінгу з представниками ЗМІ та громадськості. 
Прес-служба звертається до представників ЗМІ з вимогою використовувати у підготовці публікацій лише провірені факти, а також уточнювати інформацію або надавати суду можливість уточнювати інформацію, яка не відповідає дійсності.

 

За повідомленням прес-служби суду