Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Попільнянському районному суді відбулась спільна нарада керівництва суду та органу пробації 

24 травня 2018, 17:46

        24 травня 2018 року в приміщенні Попільнянського районного суду відбулась нарада керівництва суду з керівництвом Попільнянського районного сектору з питань пробації стосовно співпраці двох відомств під час розгляду кримінальних проваджень та у ході виконання судових рішень у кримінальних справах та справах про адміністративні правопорушення.

       У нараді взяли участь: виконуюча обов»язки голови Попільнянського районного суду Зайченко Євгенія Олегівна, керівник апарату суду Черномаз Володимир Григорович, заступник керівника апарату суду Комаровська Світлана Вячеславівна, начальник Попільнянського РС з питань пробації Іткіна Інна Ігорівна.

       Розглянуто питання співпраці Попільнянського районного суду та Попільнянського районного сектору з питань пробації у виконанні адміністративних стягнень у вигляді громадських робіт та налагодження  взаємодії у напрямку досудової пробації.

       Під час дискусії кожен з учасників висловив свою думку щодо шляхів реалізації планів та важливості місії органів пробації під час виконання судових рішень.

      

 

 

За повідомленням прес-служби суду