Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрювану в жахливому вбивстві на Закарпатті взято під варту

13 червня 2018, 17:31

13 червня 2018 року слідчим суддею Міжгірського районного суду  винесено ухвалу про обрання  запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою (на час проведення досудового розслідування) стосовно 27-річної жительки с. Нижній Студений Міжгірського району Закарпатської області, якій висунуто підозру у вчиненні умисного вбивства

З матеріалів клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу встановлено, що 10 червня 2018 року близько 22 години 30 хвилин підозрювана, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на ґрунті особистої неприязні та ревнощів обухом сокири нанесла удар по задній частині голови молодому чоловікові, у зв’язку із чим останній впав на землю. З метою доведення злочину до кінця, нею було нанесено ще декілька ударів лезом сокири по голові вже лежачому чоловікові, що спричинило множинні рубані рани голови, внаслідок чого  потерпілий помер на місці події.

Судом враховано, що особа підозрюється у вчиненні особливо тяжкого злочину, спрямованого на позбавлення життя людини. З огляду на характеризуючи дані особи, слідчим суддею постановлено – утримувати підозрювану під вартою по 09.08.2018 року включно. Можливість внесення застави не передбачено.

 

За повідомленням прес-служби суду