Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Модель оцінювання ефективності та якості судочинства

20 червня 2018, 18:08

20 червня 2018 року проректор Володимир Мазурок узяв участь у роботі круглого столу “Пілотне запровадження моделі оцінювання “Контрольний перелік”, який проводився в рамках проекту “Запровадження інноваційної моделі оцінювання роботи судової системи, що реалізує громадська організація “Інститут судового менеджменту” за підтримки Програми USAID “Нове правосуддя”.

Учасникам круглого столу було представлено модель оцінювання ефективності та якості судочинства “Контрольний перелік сприяння  якості правосуддя та роботи судів” Європейської комісії з ефективності правосуддя (CEPEJ).

Круглий стіл відбувся за участі суддів, керівників апаратів судів, експертів, представників органів і установ системи правосуддя України.

Учасники круглого столу обговорили показники  оцінювання,  що базуються на результатах пілотного запровадження моделі оцінювання ефективності та якості судочинства “Контрольний перелік з підвищення якості правосуддя та роботи судів” Європейської комісії з ефективності правосуддя (CEPEJ) в Україні, здійсненого громадською оргацізацією “Інститут судового менеджменту” за підтримки Програми USAID “Нове правосуддя”.

За підсумками круглого столу будуть розроблені рекомендації для органів і установ системи правосуддя України, Програми USAID “Нове правосуддя”, професійних асоціацій представників судової системи  щодо подальшого запровадження моделі “Контрольний перелік” як ефективного інструменту оцінки потреб у покращені якості судочинства в Україні.

За повідомленням прес-служби НШСУ