Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До апеляційного суду Житомирської області завітали студенти Житомирського національного агроекологічного університету

20 червня 2018, 18:21

     20 червня 2018 року в рамках Меморандуму про співпрацю між Апеляційним судом Житомирської області та Житомирським національним агроекологічним університетом до Апеляційного суду Житомирської області завітали студенти 3 курсу факультету економіки та менеджменту ЖНАУ у супроводі старшого викладача кафедри правознавства Світлани Костенко.

 

     Першими  учасників заходу гостинно зустріли виконувач обов’язків керівника апарату суду Тетяна Котлярчук та начальник відділу  організаційного  забезпечення розгляду кримінальних справ Оксана Захарчук. Пані Оксана коротко познайомила молодих людей з роботою цього структурного підрозділу, а потім супроводила до зали судового засідання, де вони були присутніми при  розгляді кримінального провадження.

 

               

 

     Потім у супроводі головного спеціаліста (із забезпечення зв’язків зі ЗМІ) Олени Савенко юнаки та дівчата здійснили невеличку бліц-екскурсію судом. Вони отримали нагоду дізнатися про організацію діяльності суду, запровадження новітніх технологій у його роботу, зокрема про «Електронний суд», а також інші цікаві моменти повсякденного життя судової установи.

     Подальша  модернізація нашого суспільства, розвиток демократичної правової держави в Україні  у великій мірі залежать саме від молодого покоління, його здатності бути творчою, активною силою, що обов’язково має достатній рівень правових знань і правосвідомості. Апеляційний суд Житомирської області використовує будь-яку нагоду для того, щоб навчити юнаків та дівчат поважати й виконувати закони, щоб повага до Права й Закону стала особистим переконанням кожного молодого члена суспільства, що прийшов до суду.

 

 

За повідомленням прес-служби суду