Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підвищення особистої ефективності – шлях до розкриття особистого потенціалу  

20 червня 2018, 18:33

У переддень засідання Ради суддів України у м. Львові відбувся тренінг на тему «Підвищення особистої ефективності» (сесія зі стратегічного планування та налагодження ефективної роботи Ради суддів України), організований за сприянням канадсько-українського Проекту підтримки судової реформи в Україні.

У зазначеному тренінгу взяв участь суддя апеляційного суду Одеської області, член Ради суддів України Андрій Калараш.  

Актуальність проведення зазначеного лідерського тренінгу полягає в тому, що стратегічне планування надзвичайно важливе з огляду на завдання, які стоять перед Радою суддів України, члени якої мають навчитися ефективно організовувати свою роботу і планувати періоди виконання завдань, враховуючи те, що всі вони є діючими суддями.   

Під час проведення тренгу учасники мали отримали можливість розвинути навички ефективного управління часом, постановки цілей, розстановки пріоритетів, опановували нові техніки планування для вирішення робочих завдань, методи самомотивації, а також мали можливість перевірити ступінь власної ефективності в професійній сфері.  

           

Наприкінці тренінгу учасники обмінялися думками та відзначили високу  практичну  доцільність  проведення тренінгу, що значно вплине на підвищення рівня їх професійних компетентностей, спрятиме розвитку особистих якостей та надихатиме на пошук нових можливостей за рахунок самоосвіти та самовдосконалення.

За повідомленням прес-служби суду