Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники Херсонського міського суду Херсонської області навчались навикам надання першої допомоги  

20 червня 2018, 18:45

Представники КП КЗ «Херсонської міської клінічної лікарні імені О. С. Лучанського» лікар-анастезіолог Гак Дмитро Костянтинович та лікар з медицини невідкладних станів Величко Андрій Орестович, у приміщенні суду, провели цікаву лекцію-тренінг на тему «Невідкладна допомога. Надання практичних навичок», під час якого слухачі вчилися вправно і швидко надавати першу допомогу постраждалим.

Перша допомога - це комплекс необхідних заходів, спрямованих на збереження життя та здоров’я постраждалого до моменту надання кваліфікованої медичної допомоги. Такі навчальні заходи зможуть допомогти в екстреній ситуації, а можливо й врятувати людське життя.

В рамках лекції-тренінгу присутні дізнались, як надати першу допомогу при втраті свідомості, кровотечах, як провести серцево-легеневу реанімацію та вивчили алгоритм дій при наданні першої допомоги. Присутні з цікавістю сприймали нові знання, ділились своїм досвідом та ставили актуальні питання лікарям.

Апарат Херсонського міського суду Херсонської області висловив щиру вдячність лікарям за отримані знання та домовилися до активної подальшої співпраці.

 

За повідомленням прес-служби суду