Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Київський апеляційний суд залишив без змін адміністративне стягнення, застосоване судом першої інстанції до державного уповноваженого Антимонопольного комітету України

25 березня 2019, 18:07

25 березня 2019 року Київський апеляційний суд у відкритому судовому засіданні розглянув апеляційні скарги, подані в інтересах Загребельської А.А., на постанову судді Солом’янського районного суду міста Києва від 8 лютого 2019 року. Вказаною постановою Загребельську А.А. визнано винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною другою статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення та застосовано до неї адміністративне стягнення у виді штрафу в сумі 1 700 грн 00 коп. на користь держави.

За наслідками апеляційного розгляду постанову судді Солом’янського районного суду міста Києва від 8 лютого 2019 року залишено без змін, а апеляційні скарги, подані в інтересах Загребельської А.А. – без задоволення.

Нагадаємо, Загребельську А.А. притягнуто до адміністративної відповідальності за вчинення адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією.

 

За повідомленням прес-служби суду