Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За нанесення тяжких тілесних ушкоджень 5 років позбавлення волі – вирок Овідіопольського районного суду

11 травня 2019, 15:59

Днями Овідіопольський районний суд Одеської області розглянув кримінальне провадження у вчиненні злочину, передбаченого частиною першою статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) і призначив покарання обвинуваченому Г. у вигляді 5 (п’яти) років позбавлення волі.

Строк відбування рахувати з моменту затримання, а саме з 12 грудня 2016 року.

На підставі частини п'ятої статті 75 Кримінального кодексу України зарахувати Г. в строк відбування покарання, строк попереднього ув’язнення з 12 грудня 2016 року по день набрання вироком законної сили з розрахунку 1 (один) день попереднього ув’язнення за 2 (два) дні позбавлення волі.

До набрання вироком законної сили запобіжних захід засудженому Г. залишити у вигляді тримання під вартою.

Цивільний позов прокурора задовольнити в повному обсязі, у сумі 2685, 85 грн.

Цивільний позов потерпілого задовольнити в повному обсязі, у сумі 42629 грн.

Довідково: громадянин обвинувачується в тому, що 27 листопада 2014 року Г. знаходячись в будинку який розташований в с. Надлиманське Овідіополького району на грунті раптово виниклих неприязних стосунків з В. умисно з метою заподіяння шкоди здоров’ю, спричинив останньому удари руками в обличчя після чого В. впав на підлогу та Г. спричинив ще декілька ударів ногами по голові. Внаслідок неправомірних дій Г. громадянин В. отримав тілесні ушкодження у вигляді закритою черепно-мозкової травми та численних забоїв.

Головуючий судя – Козирський Є.С.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за № 509/1739/15-к.

 

За повідомленням прес-служби суду