Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд продовжить слухання справи за обвинуваченням громадського діяча міста Слов’янськ у незаконному зберіганні боєприпасів 15 травня 2019 року

13 травня 2019, 11:16

У Слов’янському  міськрайонному суді Донецької області розглядаються кримінальні провадження за обвинуваченням представника громадської організації гр. Х.: за частиною першою статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження) (https://sl.dn.court.gov.ua/sud0544/pres-centr/news/646789/) та за частиною першою статті 263 Кримінального Кодексу України (незаконне придбання та зберігання бойових припасів без передбаченого законом дозволу). (https://sl.dn.court.gov.ua/sud0544/pres-centr/news/674359/), головуючий суддя Кузнецов Р.В.

8 травня 2019 року по вищевказаному кримінальному провадженню було проведено підготовче судове засідання, справу було призначено до судового розгляду.

У підготовчому судовому засіданні учасниками кримінального провадження було заявлено ряд клопотань, Ухвалою суду від 8 травня 2019 року були задоволені:

- клопотання прокурора про застосування до обвинуваченого гр. Х. запобіжного заходу у виді особистого зобов’язання;

- клопотання прокурора про об’єднання в одне провадження   вищезазначених матеріалів кримінальних проваджень;

- клопотання  захисника обвинуваченого – Дьяченка О.В.,  про виклик свідків для допиту у судовому засіданні.

У задоволенні клопотання захисника обвинуваченого  гр. Х. про об’єднання матеріалів кримінального провадження стосовно гр. Х. за частиною 1 статті 121 Кримінального Кодексу України з кримінальним провадженням стосовно гр. Х. за  частиною 1 статтею 259 Кримінального Кодексу України – відмовлено.

Також було відмовлено у задоволенні клопотання представника потерпілого про застосування до обвинуваченого гр. Х. запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Судовий розгляд  об’єднаного кримінального провадження призначено на 15 травня 2019 року о 15:00.

За подальшим перебігом подій слідкуйте на офіційному веб-сайті суду: https://sl.dn.court.gov.ua

 

За повідомленням прес-служби суду