Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До господарського суду Кіровоградської області завітали майбутні юристи

21 травня 2019, 09:44

20 травня у Господарському суді Кіровоградської області пройшов День відкритих дверей, присвячений 28-й річниці утворення системи господарських (арбітражних) судів України, що відзначатиметься 4 червня 2019 року.

На День відкритих дверей до господарського суду завітали студенти IV курсу Факультету історії та права Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка.

Майбутніх юристів зустріли керівник апарату суду Ніколаєнко Тетяна Юріївна, заступник керівника апарату суду Слободяник Ірина Вікторівна та головний спеціаліст відділу управління персоналом Приліпко Олена Володимирівна, які провели екскурсію приміщенням господарського суду.

Студенти, зокрема навідалися до загального відділу (канцелярії), до кабінету помічників суддів, секретарів судового засідання та архіву суду і мали змогу ознайомитися з повноваженнями та посадовими обов`язками зазначених відділів та працівників, а також ознайомитися із роботою архіву суду і електронного архіву.

Далі студенти поспілкувалися із керівником апарату суду Тетяною Юріївною, яка під час бесіди розповіла, які справи відносяться до юрисдикції  господарського суду; про роботу відділів суду; про проведення судових засідань в режимі відеоконференції, а також відповіла на питання, що цікавили відвідувачів, зокрема щодо штатного розпису суду, заробітної плати окремих категорій працівників та щодо умов проведення конкурсу на посади державної служби.

Зустріч із майбутніми юристами пройшла плідно, цікаво й інформативно.

 

За повідомленням прес-служби суду